Corona Maatregelen

ALGEMEEN

Bij klachten blijf je thuis!

Was voor en na de wedstrijd je handen met zeep.

Schud geen handen.

SPELERS

Landelijke teams mogen een half uur voor aanvangstijd aanwezig zijn, regionale teams 15 minuten. Teams die op centrecourt spelen mogen 45 minuten van te voren de hal in.

Ieder team krijgt 2 kleedkamers. De ingang van de kleedkamers is via de gang. De gasten krijgen kleedkamer 1 en 2, thuisspelende teams kleedkamer 3 en 4.

Teams boven de 18 mogen met maximaal 6 mensen in de kleedkamer en met 3 tegelijk in de doucheruimte. Er is een kwartier de tijd om te douchen.

Neem plaats op de tribune als er ruimte is en het veld waar je op moet spelen nog niet vrij is. Wel op anderhalve meter bij de senioren! 

Teams die klaar zijn met spelen mogen pas de kleedkamer in als die vrij is. Neem niet te veel tijd om te douchen, we hebben beperkte ruimte.

Voor en na de wedstrijd houd je je aan de afstand van 1,5 meter. 

WEDSTRIJD

We beginnen met een line up, in overleg met de scheidsrechters wordt bepaald in welke vorm. 

Iedere speler heeft zijn eigen stoel en behoudt deze de hele wedstrijd. Ook bij de onder 18 teams. Er mag niet met de stoelen geschoven worden. 

Een wisselspeler zit op de stoel naast de tafel. Zijn er meer wisselspelers, dan blijven die op hun eigen stoel zitten totdat de wissel is toegestaan.

PUBLIEK

Per speler is er 1 supporter toegestaan.

Het is verplicht op de tribunes te zitten, op de 4 hoeken zijn zitplaatsen, alles op 1,5 meter.

HORECA

Het is toegestaan om drankjes mee te nemen de zaal in. Het is niet toegestaan om eten mee de zaal in te nemen. 

In de kantine zijn zitplaatsen, allemaal op 1,5 meter. Er mag niet met stoelen en krukken geschoven worden. 

Bij verblijf in de kantine is er registratieplicht.

Vanaf het einde van de eerste seniorenwedstrijd van de dag werken we in de kantine met de corona check app. Daarmee hebben we meer zitplaatsen en hoeven we niet op anderhalve meter van elkaar te zitten.

Nu we eindelijk weer mogen basketballen, moeten we er met z’n allen voor zorgen dat we ons aan de afspraken houden en dat we zo gezond en veilig mogelijk sporten!

Het bestuur wenst jullie ongelofelijk veel plezier in dit nieuwe seizoen!