Bal zoekt vrouw! 🙂

De basketbalclubs in Noord-Nederland zijn op zoek naar jou! Naar meiden en vrouwen van 6 tot 60 jaar. Om kennis te maken met de leukste teamsport die er is: basketbal. Of om weer te beginnen na lange tijd, of misschien wel een club mee te besturen. Meld jezelf of je dochter aan voor de gratis ‘Bal zoekt vrouw’ kennismakingsochtend op zaterdag 11 mei 2019 in sporthal Vinkhuizen in Groningen. Met oa. spelregeluitleg, een clinic door de speelsters van het eredivisieteam Keijser Capital Martini Sparks, een workshop over voeding, een ‘potje’ ballen, en nog veel meer.

Dus.. bal zoekt jou op 11 mei!

Meedoen? Check www.balzoektvrouw.org en meld je aan. Spread the news en neem ook je buurvrouw, zus, vriendin, oud-teamgenoot, nichtje etc. mee. Het gaat een leuke, gezellige en vooral sportieve basketbaldag worden!

#basketbal #balzoektvrouw #internationalevrouwendag #noordnederland #groningen #friesland #drenthe #basketball #fitgirl

Nieuwjaarsborrel

Het bestuur wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een sportief en gezond 2019 toe!

Respecteer elkaar, zowel binnen als buiten de basketbal lijnen.

We nodigen jullie uit voor de nieuwjaarsborrel in Sporthal Vinkhuizen op zaterdag 12 januari vanaf 20:00.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Celeritas Donar

Ps. De trainingen starten weer vanaf 7 januari.

Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit om op 15 november 2018 om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de ALV.

Agenda “Algemene Ledenvergadering” donderdag 15 november 2018
Plaats : sporthal Vinkhuizen
Aanvang : 19.30 uur

 1. Opening en agendavaststelling
 2. Notulen 21-11-2017
 3. Samenstelling bestuur
  * Afgetreden als voorzitter: Steven-Jan van Duin
  * Aftredend en niet verkiesbaar als penningmeester: Maja van Nieuwenhuyzen
  * Vacature voorzitter
  * Vacature penningmeester
  * Verkiesbaar als lid: Jorna Visker
 4. Financiën/contributie
 5. Rondvraag
 6. Afsluiting

Seizoensafsluiting Celeritas Donar!!!

Het basketbalseizoen loopt helaas alweer ten einde. We willen dit graag feestelijk met jullie afsluiten en wel op zaterdag 23 juni in onze sporthal te Vinkhuizen! De dag zal beginnen met het DDD-toernooi, hierna zullen wij een barbecue organiseren, om vervolgens af te sluiten met een leuk feestje in de kantine.

14:00 tot 17:00: Toernooi Dwaze Donar Dag

Om 14:00 start het DDD-toernooi. Op dit toernooi spelen we wedstrijdjes met gemixte teams. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi! Dus nodig je familie, vrienden en vriendinnen uit!! Er zijn diverse hapjes en drankjes in de kantine.

De entree voor het toernooi bedraag €2,- per persoon.

17:30 tot 21:00: Barbecue

Na afloop van het toernooi zal de BBQ aangestoken worden, en kan iedereen genieten van het lekkere vlees en de verkoelende drankjes. Degenen die ’s middags niet op het toernooi aanwezig kunnen zijn, kunnen zich natuurlijk wel aanmelden voor de BBQ.

De entree voor de barbecue bedragen €5,- voor kinderen tot 12 jaar en €7,50 voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Aanmelding voor Toernooi en Barbecue

Aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar: info@celeritasdonar.nl
Geef bij de aanmelding aan of je naar het toernooi komt, naar de barbecue, of naar beiden. Vermeld bij de aanmelding je naam + plus het aantal mensen die je meeneemt. Vergeet je niet aan te melden, aanmeldingen kunnen tot 20 juni worden verstuurd!

21:00 Feest!

Aan het einde van de dag zullen we de dag afsluiten met een feestje in onze kantine. Zoals elke feestje zal er weer pub-quiz worden gehouden en liggen de drankjes lekker koud.

Kortom een dag waar je bij wilt zijn. Vergeet je dus niet aan te melden!

Laura Cornelius op bezoek

Vandaag hadden de mini’s een bijzondere gast, namelijk oud Celeritas-Donar speelster Laura Cornelius. De mini’s hebben een gezamenlijke warming-up gekregen van deze top basketbalster die inmiddels voor Miami speelt. Daarna heeft Laura de meiden van V12-1 nog handige tips en trucs gegeven tijdens hun training. Aan het eind waren er twee geluksvogels, die zelfs een Miami shirt van Laura hebben gewonnen.  Het was een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Dankjewel Laura!!!